南京建邺河西万达附近云行办公室-作品收藏

清大环艺设计培训机构 > 清大BLOG > 作品收藏 > 南京建邺河西万达附近云行办公室

手机扫码查看、收藏

南京建邺河西万达附近云行办公室

发布时间:2018年12月25日 19:32:33 手机版

软装设计

设计机构: 南京云行空间建筑设计有限公司 著作类别:办公空间 南京建邺河西万达邻近云行办公室阐明: 寂静不刻板 丰厚不做作quiet but agile, rich but unassuming 云行空间建筑


设计机构: 南京云行空间建筑设计有限公司 著作类别:办公空间 南京建邺河西万达邻近云行办公室阐明: 寂静不刻板 丰厚不做作quiet but agile, rich but unassuming.云行空间建筑在2017年将一个居民楼内的寓居空间改造为自己的设计作业室。
在限制的寓居环境中构筑一个新的办公空间,咱们期望它保存本来的印迹并增加新的生机。
空间内置两个别块,空间之间坚持彼此流动性。
立面黑白灰作图底联系,通过留白转机剥离摆开层次。
In 2017, UNI-X Interior Architects transformed a room in a residential building into its own design studio. To build a new office in the limited living environment, we hope that it could retain the original imprint and 景观设计add new vitality. There are two blocks in the space, and the space keeps mutual fluidity. On the façade, we use black, white and grey as gestalt, and the layers are separated by the turning of the blank.进口始于一个环绕木盒子的狭隘通道,需通过故意弯曲的廊道屡次转机后进入内部空间,颇具戏曲感。
跋涉的过程中脱节寓居楼的固有环境形象并收拾出新的空间心情。
The entrance begins with a narrow passageway around the wooden box. It takes a lot of turns to enter the interior space after a deliberately twisted corridor,quite dramatically. In the process of traveling, we can get rid of the inherent impression of residential building’s environment and sort out new space emotions.作业区占用最开阔的规模,环绕作业区设置辅佐功用。
咱们把整个室内天花原有的白色抹灰根除,暴露出建筑的混凝土结构和顶板,而新介入的白色L形墙体,着重区域围合。
咱们在办公区搭建了一个3.6m的长桌贯穿空间。
The workspace occupies the widest area and we set up auxiliary functions around it. We remove the original white plaster from the whole indoor ceiling to expose the concrete frame and the roof, while the new white L-shaped wall emphasizes regional enclosure. And we build a 3.6 meter long table through the space.在办公区,灰白是界面基调。
黑色柜体作为空间体块支柱分离隔敞区水吧和会议室,储物收纳也躲藏其间。
会议室以黑盒子为布景依托,白色柜体交叉,衔接水吧和会议室,构成视觉穿透,磕碰出洞的光圈及缝隙美学。
空间随光递进,阳台敞开,衔接会议间和独立办公间。
In the workspace, grey and white are the basic tones of the interface. The black cabinet is used as the pillar of the space block to separate the open water bar and conference room, where storage box also hidden. The conference room is supported by the black box. White cabinets are interspersed, connecting the water bar and the conference room to form a visual penetration and collide the aperture of the hole and gap aesthetics. The space progresses with light, and the balcony is open, connecting the conference room and the independent office.很多灰色原料的充满,原始而野蛮的肌理,构架出细腻层叠的空间节奏,合作光影唤醒空间心情。
在保存原有空软装设计间结构基础上,咱们介入最朴素的缔造资料,发明空间位移,并由视觉浸透串联,构建出自在的内环境,寂静不刻板,丰厚不做作。
The diffuse of a large number of gray materials and the primitive and rough texture frame out the delicate layered space rhythm, waking up space emotions with light and shadow. On the basis of retaining the original space structure, we intervene in the simplest construction materials, create space displacement and connect them by visual penetration, constructing a free internal environment. It is quiet but agile, meanwhile, rich but unassuming.


百度地图


上一篇:獨享本質

下一篇:新办公空间设计| 超以象外,得其环内


本文标题:南京建邺河西万达附近云行办公室

本文链接:https://www.eadedu.com/zuopinshoucang_25415.html


软装素材下载

草图大师视频教程下载

实用3D材质库下载

软装素材

清大环艺设计培训机构
设计论坛 实践基地 训练营 明星校友 国际认证 专业课程 首页
010-62780886
在线咨询 QQ 咨询 010-62780886