南京皇冠钻石双星平层 沐光Sunny Dream-作品收藏

清大环艺设计培训机构 > 清大BLOG > 作品收藏 > 南京皇冠钻石双星平层 沐光Sunny Dream

手机扫码查看、收藏

南京皇冠钻石双星平层 沐光Sunny Dream

发布时间:2018年12月25日 18:50:44 手机版

软装设计

设计机构: 南京云行空间建筑设计有限公司 著作类别:一般家装 南京皇冠钻石双星平层 沐光Sunny Dream阐明: 物质越少,人道越多less material, more humanity此案中灰白是中心的


设计机构: 南京云行空间建筑设计有限公司 著作类别:一般家装 南京皇冠钻石双星平层 沐光Sunny Dream阐明: 物质越少,人道越多less material, more humanity此案中灰白是中心的色彩元素,光线则是最重要的谐和因子。
整个设计简明却不乏深度。
咱们建议各个空间不该关闭,而应彼此浸透并聚合,构成全体。
咱们将不同块状元素置入空间,奇妙地刻画各区域的空间联系,恰如其分地营造出安静、舒适、内敛的寓居空气。
In this case, gray and white are the core color elements, and the light is the most important harmonic factor. The whole design is concise but no lack of depth. We advocate that each space should not be closed, but should permeate and aggregate with each other to form a whole. We place different block elements into the space, cleverly shaping the spatial relationship between the areas and appropriately creating a calm, comfortable, restrained living atmosphere.进口玄关至客厅段,破墙立柜。
独立柜体在界定门厅与厨房联系的一起留有缝隙,引导视野探求空间深处,颇具兴趣。
立柜对面木色块体鞋凳挑于黑色石材之上。
以线条勾勒出的储物架在进步入户视觉效果的一起为客厅转角两边的实体壁柜作衬托。
In the section of the vestibule to the living room, we break the wall to make a cabinet. The independent cabinet leaves a gap while defining the relationship between the vestibule and the kitchen, guiding the eyesight to explore the depths of space. It is quite interesting. On the opposite side of the cabinet, the wooden block shoe bench is placed on black stone. The storage shelfs outlined by lines are used to pave the way for the solid wall cabinets on both sides of the living room corner while improving the visual effect of the home.敞开式餐厨是经过门厅后的开释。
大面灰色背光墙面从餐厅延伸至厨房,将两者融为一体。
客厅区域相对独立,灰色墙面与大理石地上确保了空间的连续性。
在客餐厅转化区域,使用黑色透空柜体来弱化因承重墙体而发生的锐角抵触,暗门设计创造出木制包覆的盒体接连面。
视觉层叠加之光影改变下的明暗转化,尽致刻画出丰厚的界面层次。
The open kitchen and dining room are a kind of release through the vestibule. The large grey backlit wall extends from the dining room to the kitchen, blending the two. The living room area is relatively independent, and the gray wall and marble floors ensure the continuity of the space. In the conversion area of the living room and the dining room, the black transparent cabinet is used to weaken the sharp angle conflicts caused by the load-bearing walls, and酒店陈设设计 the design of the hidden door creates a wooden-clad continuous surface of the “box”. Visual overlapping combined with shading conversion by the light and shadow changes can fully depict abundant interface layers主背景墙面的柜体由进口门厅处开端,延伸至餐厅终究转机抵达客厅,强化了空间一体性的一起完成了公共区域日常物品的贮藏和玩物陈列。
The main background wall cabinets start from the vestibule, extend to the dining room, and in the end, turn to the living room, which strengthens the oneness of the space and achieves the storage of daily goods and the display of playthings in the public area.卧室和独立书房坐落主卫两头,连续敞开的设计理念。
浴缸从卫生间中开释,独立于卧室阳台之上。
卧室空间添加木制元素的份额,将公共区域与私人区域显着区别。
而衣柜柜门用亚麻质感的白色布帘替代以增加空间柔软感。
书房柜体使用镜面扩展空间,黑色百叶切分室外植被,它们与光影一起构成书房安静闲适的空气。
The bedroom and the independent study are located at the two ends of the main bathroom, continuing the open design concept. The bathtub is released from the bathroom and independently软装培训 placed on the bedroom balcony. The bedroom space increases the proportion of wood elements, apparently distinguishing public areas from private areas. Wardrobe doors are replaced by linen-white curtains to increase space softness. The study cabinet uses mirror to expand the space, and the black louvers divide the outdoor vegetation. Together with light and shadow, they form a quiet and relaxing atmosphere.本案经过奇妙的空间装备与原料运用,尽可能下降资料铺装的一起,刻画出简明敞开的空气。
妥当的几许界面处理使空间的灰白木元素具有完整性和连贯性。
在色彩一致的前提下选择不同质地的资料,制作原料上的奇妙改变。
内凹黑色踢脚板贯穿全室,出现细节丰厚度。
全体看似简约的空间中,其实躲藏许多细部巧思。
Through ingenious space configuration and material use, this case reduces the material pavement as much as possible, while creating a concise and open atmosphere. The neat geometric interface treatment makes gray, white and wood elements integral and coherent. Under the premise of uniform tone, materials of different textures are selected to make subtle changes in materials. The concave black baseboard runs through the whole room, showing the richness of details. The whole seemingly simple space, in fact, includes a lot of clever thinking of details.


百度地图


上一篇:广东职业技术学院礼堂设计

下一篇:鄉林水暖


本文标题:南京皇冠钻石双星平层 沐光Sunny Dream

本文链接:https://www.eadedu.com/zuopinshoucang_25392.html


软装素材下载

草图大师视频教程下载

实用3D材质库下载

软装素材

清大环艺设计培训机构
设计论坛 实践基地 训练营 国际认证 游学课程 专业课程 首页
010-62780886
在线咨询 QQ 咨询 010-62780886